keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Haaveita

Nyt on Suomessa oleskeltu jo sen verran, että voi alkaa pohtia mihin lähtisi seuraavaksi. Näin jossain blogissa listan toiveissa olevista matkakohteista, joten päätin itsekin miettiä viisi kiinnostavinta matkakohdetta tulevaisuudelle.
1. Norjan Lofootit
Reilun vuoden takainen purjehdusreissu Huippuvuorilta Tromssaan nostatti halun nähdä vielä enemmän Norjan huikeita maisemia. Erityisesti kiinnostaa Lofootit, siellä vaellus ja telttailu. 

2. Etelä-Amerikka
Etelä-Amerikasta kiinnostaisi nähdä about kaikki. Haaveena olisi tehdä pitkä reissu ja tutustua kunnolla maiden kulttuureihin. Jos pitäisi valita, niin ensimmäisenä listalla olisi Peru (Machu Piccu), Chile ja Brasilia. Espanjan alkeita olisi ehkä kannattavaa opetella ensin. 
3. Bhutan
Rajoitettu matkustusoikeus maahan nostaa tietysti halua lähteä tutkimaan, mitä ihmisiltä yritetään piilottaa. Maa on ilmeisesti maailman eristyneimpiä ja Bhutanissa käytetty onnellisuusindeksi kuulostaa kiinnostavalta.

4. Intia ja Nepal
Intialaisten hyväntahtoisuus matkaajia kohtaan ja maan kontrastit houkuttelevat käymään paikan päällä. Nepalin maaseudut ja vuoristomaisemat näyttävät käymisen arvoisilta.

5. Portugal
Portugaliin kiinnostaisi mennä surffauksen perässä. Aasian reissun aikana kuuli muutamaltakin eri taholta, että Portugalissa olisi Euroopan parhaat surffipaikat. 
Huomaan kiinnostuvani entistä enemmän kohteista, jossa voi vaeltaa ja nähdä kaunista luontoa. Vuorten kapuaminen oli niin hauskaa puuhaa, että haluan tehdä sitä lisää. Seuraava konkreettinen suunnitelma on kuitenkin tehdä viikonloppureissu Lontooseen kevään lopulla, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti