torstai 24. marraskuuta 2016

Bangkok

Sitä edellisessä postauksessa mainitsin pienistä sattumuksista, joiden vuoksi olen edelleen omassa seurassani, tällä hetkellä Bangkokissa. Reissuystäväni Ida on mestari hukkaamaan ja hajottamaan juuri niitä tärkeimpiä asioita, esimerkiksi kännykän ja passin. Tällä kertaa passi on toistamiseen kadoksissa. Viime kerralla se löytyi, kun "ystävällinen" taksikuski soitti Idalle Colombosta, esittäytyi yökerhon managerina ja vaati rahaa, jos passin aikoi saada takaisin.
 

Tällä kertaa Coronilla ollessamme puheluita ei kuulunut ja passia ei löytynyt mistään. Kävimme El Nidon poliisiasemalla täyttämässä jo tutuksi tulleen kaavakkeen ja sen jälkeen Ida suuntasi Manilaan hakemaan uutta Suomen suurlähetystöstä. Olimme aikaisemmin varanneet lennot tänne Thaimaahan, joten jatkoin matkaani sen mukaisesti. 
 

Bangkokissa olen nyt viettänyt kolme yötä. Olen aikaisemmin ollut täällä lyhyellä visiitillä, mutta nyt ajattelin tutustua enemmän kaupunkiin. En ole suurkaupunkien ystävä, mutta jotenkin tuntuu nyt helpommalta olla täällä rauhassa, kuin lähteä koluamaan yksin Thaimaan rannikkoa, joka ei itseäni niin hirveästi edes kiinnosta. Parit ostoskeskukset on tsekattu ja Chinatown nähty. Temppeleitä olen ihastellut ulkopuolelta ja pienellä lautta-ajelullakin kävin. Se jäi kuitenkin lyhyeen, koska huomasin jossain vaiheessa, että olin hypännyt väärään suuntaan menevään lauttaan heheh. Tänään siirryin Khao San Roadille hostelliin. Ajattelin olla viikonlopun yli ainakin tässä. 
 


2 kommenttia:

  1. Oot sä kyllä uskomaton nainen! Seuraan innolla, että minne kulloinkin päädyt💕Täällä on perinteinen marraskuu💦☔️🌨, sataa siis vettä tai lunta...tytöillä harkkoja, kisoja ja koulua. Timo ja minä ollaan 5 viikkoa syöty pääasiassa salaattia ja raejuustoa... tänään juhlistettiin saavutustamme ja syötiin kinkkupiirasta., nam. Maanantaina kuitenkin jatketaan taas🍏🍒🏉. Epäilimme, että Timo on saanut "miesflussan", mutta tänään osoittautui, että tauti olikin ihan oikea poskiontelotulehdus...😩Rakkaat terkut meiltä kaikilta! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa kuulla teidän kuulumisia❤️
      Aika perinteiseltä meiningiltä kuulostaa! Ootteko tarkoituksella kevennelleet ennen joulun mättöjä?😉 Pikaista paranemista Timolle ja tytöt paljon tsemppiä kisoihin👯‍♂️ Edelleen paljon lämpöä täältä sinne marraskuun sateiden keskelle☀️

      Poista