maanantai 7. marraskuuta 2016

Puerto Princesa

Vuokrasimme skootterin Puertossa ja lähdimme ajamaan saarta alaspäin. Siellä ei näkynyt paljon mitään elämää, paitsi maitotehdas ja huikeita vuoristomaisemia. Skodustamme loppui bensa 10 metrin jälkeen vuokraamosta, onneksi ystävällinen mies vei meidät ostamaan bensaa.
 

Filippiineille tultaessa isona erona aikaisempiin paikkoihin huomasi sen, etteivät paikalliset huutele kaduilla tai ole sen enempää kiinnostuneita turisteista. Sri Lankan jälkeen asian huomasi selvästi, siellä kun sai jutella jokaiselle vastaantulijalle. 
 

Puerto Princesa ei säväyttänyt kaupunkina ja piste i:n päälle oli pieleen mennyt bussimatkamme Port Bartoniin, jossa nyt lopulta olemme onnellisesti. Odotimme kyytiä 2 tuntia ja sen jälkeen näin vielä matkalla kun pieni koiranpentu jäi auton alle. Auto oli survottu ihan täyteen ihmisiä ja sitä korjattiin matkalla pariin otteeseen. Emme olleet halukkaita maksamaan koko summaa kyydistä odottelun takia ja siitä sai vääntää pienen tovin kuskin kanssa, joka myöntyi kuitenkin lopulta, kiitos Idan periksiantamattomuuden!

Täällä mieli lepää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti