sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Khao San Road

5 yötä Bangkokissa takana. Viimeisiä päiviä olen viettänyt aivan ihanassa Back Home Backpackers hostellissa, jossa olen tutustunut muihin reissaajiin. Hostelli on lähellä Khao San biletyskatua ja true traveller ei varmasti ikinä eksyisi tälle alueelle, jos tarkoituksena olisi tutustua maan kulttuuriin ja tapoihin. Välillä kuitenkin on jees hengailla tällaisissakin paikoissa.
 
 

Törmäsin myös suomalaisiin ja olimme yhdessä katsomassa Bangkokin yöelämää. Meininki Khao Sanilla on aivan käsistä lähtenyttä, muistutti todella vahvasti vuoden 2006 Maltan St. Juliansia, jossa huitelimme teineinä. Ei siitä kuitenkaan sen enempää.
 

Eilen kävimme shoppailemassa Chatuchak viikonloppumarkkinoilla ja loikoilimme hotellin poolilla. Täällä saa elettyä todella minimaalisella budjetilla tai jos haluaa, niin rahaa saa myös tuhlattua kaikkiin turhakkeisiin. Itse olen laittanut ehkä vähän liikaakin pennosia hierontoihin, manikyyreihin ja muihin hemmotteluihin. Viiden euron hintoja ja thaimaalaisten tarkkaa työskentelyä kynsien ja kulmien laitossa ei vaan voi ohittaa! 
 

Varasin lennon Balille jo huomiselle, koska reissukaverini Iduska päätti päätti lentää passin saatuaan Singaporeen tapaamaan ystäviään. Tulen siis viettämään Balilla seuraavat parisen viikkoa kierrellen paikkoja, jotka viime kerralla jäi näkemättä. Ostin myös loput reissun lennot jo valmiiksi. Hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti