perjantai 4. marraskuuta 2016

To Philippines

Sri Lanka on jätetty taakse ja tällä hetkellä olemme Puerto Princesassa ensimmäistä päivää. Sadekausi kestää täällä vielä marraskuun, mutta toivomme, ettei saarella sataisi ihan koko aikaa ja pääsisimme nauttimaan myös auringosta.
 

Sri Lankan Colombossa Mintun viimeisen yön vietimme Mount Lavinia hotellissa, jossa söimme itsemme ähkyyn buffetissa ja loikoilimme näköalahuoneessa tilaten huonepalvelusta juomaa. Viimeisenä päivänä Idan kanssa olimme tsekkaamassa ostoskeskustarjonnan. Odotukset olivat vähäiset, mutta lopulta löysimme vaikka mitä ostettavaa ja rinkan sisältö näyttää nyt hieman freshimmältä. 
 
 

Lento Colombosta Manilaan tapahtui yöllä. Vietimme Manilassa yhden yön Hollantilaisten omistamassa hostellissa ja suuntasimme seuraavana päivänä taas lentokentälle, josta matka jatkui tänne Palawanille. Olemme olleet tänään niin loppu. Johtuu varmaan kaikesta matkustamisesta ja huimasta 2 tunnin aikaerosta hehheh. Meillä ei ole kummempia suunnitelmia tuleville päiville, katsomme mitä mahdollisuuksia tulee eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti