torstai 8. joulukuuta 2016

Stretchy and salty

Olen tällä hetkellä viikon joogaretriitillä Balin Canggussa. Ehkä kutsuisin tätä mielummin joogakurssiksi, se kuulostaa enemmän omalta. Ohjelmassa on joogaa kaksi kertaa päivässä, yhteisiä ruokailuita, surffausta ja muuta ohjelmaa, jota olemme tyttöjen kanssa kehittäneet.
 

Kurssin järjestää Serenity Eco Guesthouse. Asumme ja joogaamme täällä. Ohjaajat ovat onneksi tosi mukavia. En itse tykkää liiasta hihhulimeiningistä, joten maanläheinen suhtautuminen on erittäin jees.
 
 

Joogatunnit ovat aina erilaisia. Tänään aamutunnilla aiheena oli fly high, pääsimme roikkumaan narujen varassa ja antamaan painovoiman syventää venytyksiä. Se oli superhauskaa!
 
 
 

Olemme käyneet myös surffaamassa sekä tiistaina, että keskiviikkona. Tiistaina olimme täällä Canggussa ja keskiviikkona Kuta Beachilla, missä kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa lajia reissumme alussa. Edistystä on selvästi tapahtunut! Tällä kertaa surffiopettaja huolehti onneksi ihon suojaamisesta levittämällä sinkkiä.
 
Ihana huonekaverini Kim. Molemmat aloittelijan tasolla sekä joogassa, että surffauksessa mutta kuulemma ihan kehityskelpoisia naisia!
 

3 kommenttia:

  1. Hei kuulostaa niin ihanalta toi joogakurssi!!😍

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihana kokemus!! Joogaa on jatkettava Suomessaki😍 Surffaus voi ehkä olla vähän haastavaa jäällä😝

    VastaaPoista