sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Viikolta

Elämä on ollut aikataulutettua tämän viikon ja välillä on ollut jopa pientä kiirettä surffi- ja joogatuntien välillä. En tiedä johtuuko joogasta, mutta olen nukkunut ihan surkeasti nämä päivät. 
 

Jooga on sekä fyysinen että psyykkinen harjoitus. Alunperin se on kehitetty meditaation ympärille auttamaan mieltä keskittymään tähän hetkeen. Päivät ovat olleet erilaisia, toisinaan on helppoa rauhoittua tunneilla, mutta muina päivinä mieli vaeltaa ajatusten mukana ja tuntuu todella vaikealta antaa ajatusten vain mennä tarttumatta niihin. 
 

Viikolla on myös herännyt paljon ajatuksia, joita ei päivän aikana ehdi prosessoimaan ja tunneilla koittaa sulkea ajatukset pois mielestä, joten ehkä yön aikana mieli on hieman levoton. 
 

Olimme torstaina mielenkiintoisella luennolla, jossa käsiteltiin fyysistä ja psyykkistä kipua ja siihen suhtautumista. Luennolta sai vinkkejä myös työhön.
 

Viikko on ollut ihana ja opettavainen. Olen tavannut uusia ystäviä ympäri maailman ja saanut kuulla monia elämäntarinoita. Tytöt<3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti