maanantai 26. syyskuuta 2016

Canggu

Haikeiden hyvästien jälkeen oli aika palata Balille yhdeksi yöksi ja siitä seuraavana päivänä Cangguun. Ystävällinen surffiopettajamme kuskasi minua kaatosateessa pitkin Balia, kun piti löytää hotelli missä vietän yöni. Onneksi sellainen löytyi pian. Hän myös heitti minut Cangguun ja tarjosin hänelle lounaan vastapalvelukseksi. 
 
 
Canggu on pieni hippikylä hieman alle tunnin ajomatkan päässä Denpasarista. Ihmiset tulevat tänne surffaamaan, joogaamaan ja bondailemaan muitten reissaajien kanssa. Paikallisia näkee selvästi vähemmän, kuin länsimaalaisia. Paikka vaikuttaa kivalta ja täällä varmasti viihtyisi pari päivää pidempäänkin, mutta matkamme jatkuu jo yhden yön jälkeen kohti Lombokia.
 

Canggussa tapasin tytöt ja päätimme lähteä viettämään iltaa Old Man'siin. Siellä tutustuimme muutamaan reissaajaan. Jotkut ovat vain kolmen viikon lomalla tutustumassa Baliin ja jotkut kiertämässä koko maailmaa päätarkoituksena lähinnä baarien koluaminen. Parien Bintangien jälkeen juoksimme sateessa takaisin majapaikkaamme. 
 
 

Nyt matkaamme kohti Lombokia eilisestä väsyneinä, ensin skoottereilla Kuta Beachille ja siitä lentokoneella määränpäähän. 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti