lauantai 17. syyskuuta 2016

Kuala Lumpur

 
 

Totesimme että Kuala Lumpurissa oleiluun riittää kaksi päivää. Siinä näkee pintaraapaisun turistikohteista ja pääsee hieman sisälle maan tapoihin. Turvallisuudesta huolehditaan täällä niin että poliiseja, joskus aseistettujakin, pyörii kaikissa paikoissa. Juna-asemalla, kuntosalilla, hotellin ympäristössä. 

 
 

Rakennukset ovat todella hienoja keskustan tuntumassa. Näimme myös länsimaalaistyylisiä koteja kauempana keskustasta. Kerjäläisiä tai muutenkaan räikeää köyhyyttä ei näkynyt keskustan alueella, ulkopuolella huomasi hökkelikyliä. Ilmasto on kuuma ja kostea ainakin näin syyskuun aikaan. 

 
 

Eilen illalla olimme 45 minuutin ajomatkan päässä keskustasta katsomassa aluetta jossa näki paljon tulikärpäsiä. Reissu oli vähintäänkin erikoinen ja tulikärpäset näyttivät joelta katsottuna vain välkkyviltä jouluvaloilta puissa. Aika farssi, mutta tulipahan koettua.

 

Tänään olemme viettäneet aikaa viileässä ostoskeskuksessa wifin äärellä ostaen seuraavia viisumeja ja odotellen illalla lähtevää lentoa. Seuraavaksi kirjoittelen Balilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti