torstai 20. lokakuuta 2016

Huono Karma

Olemme viettäneet pari yötä Mirissassa, joka on tähän astisista Sri Lankan kohteista mielestäni paras. Eilinen päivämme oli kohteesta huolimatta aikamoinen farssi. Heräsimme kuudelta ja lähdimme veneeseen, joka vei meidät 40 kilometrin päähän rannasta katsomaan valaita ja delfiinejä. Molempia olen jo nähnyt, mutta ajattelin että olisi kiva päästä vähän merelle. Aamupala veneessä oli teetä, leipää ja pahoinvointitabletti. Otin tabletin ilomielin, koska muistin Norjan reissulta, millaista meripahoinvointi saattaa olla.
 

Eipä aikaakaan kun olimme irroittautuneet satamasta niin yli puolet matkustajista yökkäili muovipussiin juuri syötyjä leipiä. Matka kesti yhteensä lähes 6 tuntia ja osa vietti sen kokonaan veneen perällä olevissa pedeissä. Minä, Minttu ja Ida selvisimme ilman pahoinvointia ja saimme bongattua meren eläimiä, mutta en todellakaan voi suositella aamupäivän viettämistä kyseisessä paatissa.
 
 

Reissun jälkeen pakkasimme rinkat ja lähdimme etsimään seuraavaa hostellia, joka yllätys yllätys ei taaskaan ollut siinä, missä sen kartan mukaan piti sijaita. Peruimme koko varauksen ja menimme biitsille lounaalle ja kahville. Neuvoa antavien viinilasillisten jälkeen lähdimme kävelemään pitkin rantaa ja löysimme onneksi uuden yöpaikan. 
 

Nyt olemme Mintun kanssa matkalla Udawalaween, jossa vietämme ainakin seuraavan yön. Ida lähti Colomboon ostamaan uutta puhelinta meressä uineen tilalle. Toivottavasti huono onni ei seuraa meitä enää. Täytyy ehkä miettiä keinoja, joilla saisi hyvää karmaa!

//Teksti on eiliseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti