sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Paratiisisaari

Gilin saarista Air on paljon rauhallisempi kuin Trawangan. Ihmisiltä onkin kuullut, että T on biletyssaari ja Airille tullaan rentoutumaan. Hiljaisempi meininki ja ihmismassojen puuttuminen miellyttävät itseäni enemmän. Aktiviteetteja löytyy tältä paratiisisaarelta kuitenkin myös. Esimerkiksi sukeltamista, ratsastusta ja joogaa on jo kokeiltu. 
 

Moottoriajoneuvoja ei tälläkään saarella ole, hevoset toimivat kuskeina. Onkohan niillä kuuma?
 

Saarilla on paljon eläimiä, kukon lauluun herää aamuisin ja gekkojen ääni kuuluu kauas. Välillä tuntuukin kuin olisi eläintarhassa, kun hotellin pihalla on niin kova meteli. Vuohia, lehmiä ja kanoja näkee myös tien vierellä. 
 
 
 

Suunnitelmat lähitulevaisuudelle ovat täysin auki johtuen Mt. Rinjanin epävarmuudesta. Mieli kyllä tekisi jonnekin vuoristoon vaeltamaan ja rinkan painostakin iso osa koostuu pitkähihaisista, joita vuorella olisi tarvinnut. Olemme miettineet B-suunnitelmaa, mutta päätöksiä ei ole vielä syntynyt. 10.10 siirrymme Sri Lankalle, joten tässä olisi vielä aikaa vierailla vaikka Lombokin lähisaaristoissa ennen kuin heitämme hyvästit Indonesialle.

Indonesia on ehdottomasti parhaita maita, missä olen lomaillut. Maa on monipuolinen ja luonto todella kaunista. Monet uskonnot ja niiden näkyminen käytännössä on myös mielenkiintoista. Tiedän jo nyt, että tulen tänne uudestaan. Paljon asioita jäi vielä näkemättä ja kokematta.
 

2 kommenttia:

  1. Voimme Timon kanssa yhtyä Indonesian saaria kuvaaviin kehuihisi. Me kävimme Singaporen reissullamme myös Indonesiassa Bintan- nimisellä saarella. Se oli paratiisi maan päällä.☀️😎🌅

    VastaaPoista
  2. Joo, Indonesia on kyl vallottanu mun sydämen😍 Pitää joskus myös vierailla Singaporessa, kuullu paljon hyvää myös siitä😉

    VastaaPoista